Kefirkake frå Lovisenberg

3 egg
4 dl sukker
4 dl kefir
250 gram smelta margarin
8 dl kveitemjøl
5 ts vaniljesukker
5 ts bakepulver

Visp eggedosis av egg og sukker. Ha i kefirmelk og smelta margarin. Rør i mjøl, vaniljesukker og bakepulver. Ha røra i ei lita langpanne, og strø over kanel, sukker og hakka mandler.

Steik kaka nederst i omnen på 170 grader i 20-30 minutt.

Éin kommentar »

  1. gerny said

    Denne oppskrifta fekk eg av Kristin Straume då ho arbeidde på Lovisenberg sjukehus. Den er knallgod! Og det beste av alt: Ho er enkel og rask å lage! Det som er mest arbeid er å hakke mandlene. Har du bakepapir i langpanna blir til og med oppvasken minimal!

    Lykke til! 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Kommenter innlegget